woensdag 19 augustus 2009

Stevige stage, nu bij TENT. (Rotterdam)TENT. is de tentoonstellingsruimte van het Centrum Beeldende Kunst, gelegen in de bruisende Witte de Withstraat in het centrum van Rotterdam. TENT. toont sinds 1999 Rotterdamse kunst in ruim perspectief, en heeft hiervoor inmiddels een landelijk publiek. De actualiteit van de kunst staat voorop en wordt voor het voetlicht gebracht in een dynamische mix van tentoonstellingen, lezingen, educatieve projecten, debatten, performances en filmvertoningen. Tot de bezoekers van TENT. behoren kunstprofessionals, publiek dat is geïnteresseerd in kunst en algemeen cultuurminnend publiek. Opvallend bij TENT. is dat het vooral een jong en creatief publiek heeft.
Op 9 september 2009 bestaat TENT. tien jaar en start een jubileumjaar vol extra special events en bijzondere tentoonstellingen. Voor komende maanden is TENT. daarom op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) communicatie/pr.
Dagelijkse werkzaamheden: 1) Je levert een bijdrage aan de communicatie-uitingen van TENT. (bijhouden van de perslijst, schrijven van (web)teksten en persberichten, ontwikkelen van communicatiemateriaal, coördineren van de nieuwsbrief en ondersteuning); 2) Het onderhouden van contact met verschillende media.
Functie-eisen: 1) HBO / WO denkniveau; 2) Studenten van verschillende studierichtingen zijn welkom: Kunstgeschiedenis, Cultuurwetenschappen, Communicatie, PR, Marketing, Culturele Studies, Media- en Entertainmentmanagement; 3) Affiniteit met de culturele sector; 4) Goede communicatieve vaardigheden (taal en schrift); 5) Stressbestendig; 6) Zelfstandigheid; 7) Goede contactuele eigenschappen.
Het betreft een stageplaats (3 of 4 dagen) voor een periode van minimaal 4 maanden. Start stageperiode: in overleg, liefst z.s.m. - augustus/september 2009.

Wil je reageren op de stageplaats? Stuur dan een korte e-mail met motivatie en CV naar Esther van der Leer: com.tent@cbk.rotterdam.nl.

Geen opmerkingen: