donderdag 16 september 2010

Stageplek communicatie PremselaTer ondersteuning van de communicatiemanager zoekt Premsela, Dutch Platform for Fashion and Design, een stageaire voor het opzetten en onderhouden van digitale werkzaamheden. Dit betekent het opzetten en onderhouden van social media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en andere nieuwe media mogelijkheden; het onderhouden van de website; en het maken en versturen van nieuwsbrieven. De stageaire kan meelopen met andere werkzaamheden en zo de verschillende kanten van Premsela leren kennen. Hij of zij kan aan de stage ook een onderzoek koppelen, bijvoorbeeld naar het gebruik van social media.

We zoeken een enthousiaste, ondernemende en zelfstandig werkende WO-student met liefst een specialisatie in nieuwe media, niveau derdejaars Bachelor student of Master student. Een voorwaarde is wel dat je je uitstekend in de Nederlandse taal kunt uitdrukken en dus native speaker bent.

Als je geïnteresseerd bent in deze stageplek, kun je contact opnemen met Eva Postema, e-mail postema@premsela.org. Wil je meer weten wat Premsela doet, kijk dan eens op de website van Premsela.

Geen opmerkingen: