maandag 1 november 2010

Vacature Unheard Film Festival IV

Stage Festivalmedewerker
1 december 2010 – 15 april 2011 (4,5 mnd) 24 uur per week

Stichting Unheard Film organiseert sinds 2006 het Unheard Film Festival. Inmiddels wordt de vierde editie voorbereid die van 24 tot en met 27 maart 2011 in Amsterdam zal plaatsvinden. Het festival benadert film vanuit de betekenisgevende kracht van geluid. Dit wordt vertaald naar een dynamische programmering waar film, live muziek, nieuwe composities, master classes en competities samenkomen. Voor de vierde editie werkt Unheard Film samen met het EYE Film Instituut Nederland, Muziekinstituut MultiMedia (MiMM) en De Balie.

Functie inhoud
Je draagt actief bij aan het promoten van het festival. Je zet je in voor een actieve benadering van de pers, het bedenken en uitzetten van extra PR-acties en het onderhouden van de websites. Daarnaast biedt je ondersteuning aan en werk je nauw samen met het Hoofd Marketing & Communicatie en de Festivaldirecteur. Je komt tijdens de stageperiode in aanraking met alle aspecten van het festival.

Functie profiel
- Het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrief en persberichten
- Contact aangaan en onderhouden met pers en (media)partners
- Ondersteunt bij organisatorische en productionele werkzaamheden
- Ontwikkelt strategie voor genereren van online zichtbaarheid en naamsbekendheid
- Onderhoudt website Unheard Film en alle social networksites
- Duikt in de krochten van het internet om geschikte platforms te vinden om Unheard Film te promoten
- Ondersteunt bij ontwikkeling en verspreiding van het drukwerk
- Voert een gedegen publieksonderzoek uit tijdens het festival

Functie eisen
Wij zoeken een HBO-er of WO-er (bij voorkeur minimaal tweedejaars) met affiniteit met film en muziek. Je werkt makkelijk in CMS, Word en Excel en je weet goed de weg op het internet. Je bent actief op social network sites zoals Facebook, Hyves en Twitter. Je beschikt over een creatief denkvermogen, werkt graag zelfstandig, bent communicatief sterk en je kunt goed samenwerken. Je schrijft vlot en foutloos in zowel het Nederlands als Engels, werkt accuraat, bent flexibel en stressbestendig. Je bent woonachtig in Amsterdam.

Geboden
We bieden een zelfstandige en uitdagende functie aan in een klein team waarbij je direct onder het Hoofd Marketing en Communicatie werkt en samen de “M&C-afdeling” bent. Daarnaast ondersteun je de Festivaldirecteur en producent. Het gaat dus om een plek waar je dicht op het hele proces zit en veel kunt leren. Er is een bescheiden stagevergoeding beschikbaar.

Contact- en festivalinformatieInformatie over de vorige festivaledities kan gevonden worden op www.unheardfilm.nl en www.youtube.com/unheardfilm. Vragen en reacties kunnen tot 15 november naar michel@unheardfilm.nl

Geen opmerkingen: