woensdag 12 januari 2011

Studenactie ReclameKlassiekersSpeciaal voor studenten Vrije Universiteit/ACW

Wil je gratis de tentoonstelling ReclameKlassiekers bezoeken?

Dat kan! Tot en met vrijdag 21 januari kun je vanaf 15:30 uur gratis de tentoonstelling ReclameKlassiekers bezoeken en aansluitend een Happy Hour College bijwonen. Normaal bedraagt de entreeprijs van de tentoonstelling ReclameKlassiekers 12,50 euro. De Happy Hour colleges zijn gratis. Voorwaarde voor gratis toegang tot de tentoonstelling is wel dat je aansluitend het Happy Hour college van die dag bijwoont.

Zoals je wellicht weet is in de Amsterdamse Beurs van Berlage de tentoonstelling ReclameKlassiekers te bewonderen. Deze tentoonstelling toont Nederlands meest spraakmakende en onvergetelijke reclames van de afgelopen 100 jaar. Samensteller van de tentoonstelling is VU-docent Wilbert Schreurs. Iedere dag wordt er in de namiddag (17.00 uur) in het beurscafé van De Beurs Van Berlage een Happy Hour College gegeven over een relevant, trendy of leerzaam onderwerp uit de reclame en communicatiebranche. Kijk op de website www.reclameklassiekers.nl bij ‘Happy Hour Colleges’ voor een volledige lijst van sprekers en onderwerpen, de data en aanvangstijden.

Voor gratis toegang s.v.p. het formulier laten zien wat wordt rondgemaild - check dus je VU-mail - en desgevraagd inleveren bij de kassa!

Geen opmerkingen: