donderdag 9 juni 2011

Stageplaatsen ImpaktIMPAKT... IS LOOKING FOR YOU

IMPAKT is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten. We hebben per direct diverse stageplekken beschikbaar en voor recent afgestudeerden zijn er ook werkervaringsplekken. Heb je minder tijd beschikbaar maar wil je toch een mediakunstorganisatie van binnenuit meemaken ? Kom dan als vrijwilliger voor Impakt werken. Je kan bij Impakt ervaring opdoen op de volgende vlakken:

Programma-Assistentie
Management
Publiciteit & marketing
Productie & Coördinatie
Educatie
Film Video Archivering
Impakt Channel
Coördinator Impakt Online projecten
Webredacteur/ blogger

Impakt zet zich in om vernieuwende en discipline-overschrijdende audiovisuele kunsten een platform te bieden, zowel nationaal als internationaal. Impakt biedt een dynamische werkomgeving met een diversiteit aan verantwoordelijkheden en leermogelijkheden. Zo zijn we onder andere het jaar door actief met de organisatie van events, filmprogramma's, kunstpresentaties en samenwerkingen met musea. We begeleiden van kunstenaars die bij ons een residency hebben en presenteren online kunstprojecten, workshops en educatieprogramma's. Op ons online videokunst kanaal, het Impakt Channel streamen we recente film- en videowerken.

Ons grootste project is het jaarlijks Impakt Festival dat in 2011 van 2 tot 6 november zal plaatsvinden. In het kader van organiseren we ook tentoonstellingen, conferenties, muziekavonden, vj-projecten en performances. Ben je op zoek naar een werkomgeving die je uitdaagt, afwisselende ervaringen biedt en een kijkje in de keuken geeft van het leven van een culturele instelling?

Kijk dan op onze site onder JOBS: www.impakt.nl

Geen opmerkingen: