dinsdag 8 februari 2011

Kaftan als Couture


Premsela nodigt van harte uit voor de modeshow van Zhor Raïs op donderdag 17 februari om 20:00u. Ze toont haar collectie voor de eerste keer in Nederland in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. De Marokkaanse modeontwerpster staat vooral bekend om haar creaties waarin de traditionele Marokkaanse kaftan hedendaagse couture wordt.

Modeshow Zhor Raïs
De modeshow vindt plaats in het kader van de tentoonstelling Passie voor perfectie over islamitische kunst in De Nieuwe Kerk. Het programma begint om 20.00 uur met een fashion battle tussen drie jonge Marokkaans-Nederlandse ontwerpers en wordt gepresenteerd door Chazia Mourali.

Praktische informatie
Datum: donderdag 17 februari, 20.00 uur. Plaats: De Nieuwe Kerk, Dam, Amsterdam.
Toegangsprijzen: Volwassenen € 15,–, Kinderen t/m 15 jaar: gratis. CJP, Stadspas: € 12,–, Groepen >15 personen: € 12,– I Amsterdam Card: gratis. Museumkaart: € 3,– (toeslag), Vrienden van De Nieuwe Kerk: gratis. Kaarten zijn te koop bij de kassa van De Nieuwe Kerk.

De modeshow is een initiatief van het Prins Claus Fonds en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. De productie is in handen van MAFB (Music and Fashion Battle). Premsela introduceert Zhor Raïs in het Nederlandse modeveld door middel van een bezoekersprogramma. Zie voor meer informatie de website van het Internationaal Kunstprogramma.

Geen opmerkingen: