zaterdag 20 februari 2010

Stage bij TENT. communicatie

Sinds 1999 signaleert en presenteert de tentoonstellingsruimte TENT., onderdeel van Stichting Centrum Beeldende Kunst Rotterdam, markante ontwikkelingen en beeldbepalende kunstenaars in de Rotterdamse beeldende kunst. De ruimte van 1000 m2 is gevestigd in een karakteristiek oud schoolgebouw in de culturele Witte de Withstraat. In levendige solo- en groepstentoonstellingen presenteert TENT. de veelzijdige verschijningsvormen van Rotterdamse hedendaagse kunst. Actualiteit van de kunst staat voorop en wordt voor het voetlicht gebracht in een dynamische mix van tentoonstellingen, lezingen, educatieve projecten, debatten, performances en filmvertoningen waarmee TENT. inmiddels een groeiend en vooral jong, creatief publiek bereikt.

TENT. is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) communicatie/pr
Je werkt in het team van TENT. en levert een bijdrage aan de communicatie-uitingen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit o.a. het bijhouden van de perslijst, schrijven van (web)teksten en persberichten, maken van persmappen en het ontwikkelen van communicatiemateriaal als de website, drukwerk en de digitale nieuwsbrief. Ook onderhoud je contact met verschillende media.

TENT. is op zoek naar een enthousiaste stagiair die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt, zelfstandig is, affiniteit met kunst & cultuur heeft, communicatief vaardig (in taal & schrift) en stressbestendig is. Ervaring met websiteontwikkeling en CMS-systemen is een pre.

TENT. vraagt HBO/WO denkniveau. Studenten van verschillende studierichtingen zijn welkom; te denken aan Kunstgeschiedenis, Cultuurwetenschappen, Communicatie/PR/Marketing, Culturele Studies en Media- en Entertainmentmanagement.

Het betreft een stage van minimaal 2, maximaal 4 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden. Start stageperiode: in overleg. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een korte e-mail met motivatie en CV naar Esther van der Leer: com.tent@cbk.rotterdam.nl.

TENT.
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
www.tentrotterdam.nl
Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 18.00 uur

Geen opmerkingen: