zaterdag 20 februari 2010

Stage bij TENT. Academy Awards 2010

Sinds 1999 signaleert en presenteert tentoonstellingsruimte TENT markante ontwikkelingen en beeldbepalende kunstenaars in de Rotterdamse beeldende kunst. De ruimte van 1000 m2 is gevestigd in een karakteristiek oud schoolgebouw in de culturele Witte de Withstraat. Actualiteit van de kunst staat voorop en wordt voor het voetlicht gebracht in een dynamische mix van tentoonstellingen, lezingen, educatieve projecten, debatten, performances en filmvertoningen waarmee TENT. inmiddels een groeiend en vooral jong, creatief publiek bereikt.

TENT. is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de TENT. Academy Awards 2010.
De TENT. Academy Awards zijn de jaarlijkse competitie tussen de beste eindexamen video’s, films, shorts en animaties van alle Nederlandse kunstacademies. Inmiddels is de TAA uitgegroeid tot een landelijk fenomeen met jaarlijks veel belangstelling van pers, professionals en publiek. Op vrijdagavond 16 juli wordt het werk van de genomineerden van 2010 vertoond in filmtheater Cinerama en opent de tentoonstelling in TENT. Tijdens deze avond maakt de vakjury de winnaar bekend en brengt het publiek haar stem uit voor de Publieksprijs. De juryprijs is een residency in het buitenland. In verband met het jubileumjaar van TENT. vindt in 2010 een speciale editie van de TENT. Academy Awards plaats.

De stage biedt je de mogelijkheid om alle aspecten van een project te leren kennen. Je assisteert de projectleider van de TENT. Academy Awards. Je draait volledig mee bij het organiseren en coördineren van de nominaties, de screening en de tentoonstelling; je houdt contact met kunstacademies, genomineerden, jury, en scouts; en je werkt mee aan de communicatie rondom de TENT. Academy Awards zoals persuitingen, campagne en promotie.

Wij zoeken iemand met…
- HBO / WO denkniveau
- Studenten van verschillende studierichtingen zijn welkom: Kunstgeschiedenis, Cultuurwetenschappen, Culturele Studies, Media- en Entertainmentmanagement
- Affiniteit met de culturele sector
- Goede communicatieve vaardigheden (taal en schrift)
- Stressbestendigheid
- Zelfstandigheid
- Goede contactuele eigenschappen

Het betreft een stageplaats van ca. 24 uur per week voor de periode van half maart tot en met juli 2010. Wil je reageren op de stageplaats? Stuur dan een korte e-mail met motivatie en CV naar: Malka Jonas, projectleider TENT. Academy Awards: productie.tent@cbk.rotterdam.nl

TENT.
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
www.tentrotterdam.nl
Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 18.00 uur

Geen opmerkingen: