woensdag 25 augustus 2010

Kom je ook? participatie in de kunst-, cultuur- en erfgoedsector.Binnenkort organiseert Mediamatic een nieuwe editie van Kom je ook?, een dag over innovatie en participatie in de kunst-, cultuur- en erfgoedsector. Na voorgaande edities vindt Mediamatic het belangrijk dat Kom je ook? toegankelijker wordt voor studenten. Het is namelijk een inspirerende dag met veel gasten en sprekers uit de sector. Mediamatic biedt deze zesde editie daarom kaartjes aan met 50% korting voor studenten.

De vraag "Hoe had ik dit kunnen voorkomen?" staat centraal bij de zesde editie van Kom je ook? Er komen tien sprekers aan het woord die verantwoordelijk waren voor mislukte innovatieprojecten. Duncan Stutterheim, oprichter van ID&T, vertelt hoe zijn bedrijf ternauwernood aan een faillissement ontsnapte. Rachida Azough beschrijft hoe stichting Kosmopolis Nederland aan ambitie ten onder ging. Frans Nauta
doet een boekje open over het echec van Balkenende's Innovatieplatform. Kom je ook? 6vindt plaats op 9 september in het Compagnietheater, Amsterdam. Voor het volledige programma kun je hier kijken.

Geen opmerkingen: