donderdag 24 september 2009

Stage Mooves (animatiefilm)

Animatiefilmbedrijf Mooves (Amsterdam) maakt artistieke korte animatiefilms, bedoeld voor internationale filmfestivals en bioscoopvertoning in Nederland. Op dit moment is Mooves bezig met onder meer het ontwikkelen van een feature animatiefilm, een stripverfilming van de bekende stripfiguur Dirkjan, een animatiedocumentaire over De Nacht van de Lange Messen en een platform voor koppeling tussen animatoren en scenarioschrijvers.
Mooves zoekt vanaf 1 oktober een stageaire voor twee tot zes maanden. Er kan hierbij gefocust worden op een van de bovengenoemde deelprojecten, naast bureauwerkzaamheden. De stage kan uiteenlopen van de inventarisatie van mogelijkheden van financiering en ondersteuning van subsidieaanvragen tot beeldresearch ter voorbereiding van films en van postproductionele ondersteuning tot het samenstellen van persmateriaal en promotionele activiteiten.
Gezocht wordt naar een student met een brede culturele en intellectuele belangstelling. Je vindt het leuk om samen te werken in een klein team van ambitieuze kunstenaars. Verder is het belangrijk dat je niet schrikt van chaos en goed Engels dan wel Frans spreekt en liefst ook schrijft. Enige affiniteit met animatiefilm is gewenst.

Meer informatie & Contact:
Jantiene de Kroon
www.mooves.nl
mail: jantiene@mooves.nl
tel: 020-6945602

Stagebegeleiding via Ivo Blom: il.blom@let.vu.nl

Geen opmerkingen: